Administrator

INFORMAŢII PERSONALE:MARIN MIHAI-ALEXANDRU

Sexul masculin | Data naşterii 15.05.1987 | Naţionalitatea română

EXPERIENŢA PROFESIONALĂ

03.2019 – prezentAdministrator SC URBAN TITU SRL
04.2018 – 03.2019Inginer controlul alimentelor Întreprindere Individuală „Dorobanțu Adriana Mihaela”, Corbii Mari, jud. Dâmbovița.
Responsabilitățile curente presupun transportul probelor la laborator, controlul calității și al igienei în incinte și al produselor specifice.    
       

02.2017 – 04.2018
Brand Ambassador Pernod Ricard U.K. Synergy Promotions, Londra, Marea Britanie.
Am fost promovat de pe poziția de consultant promoțional și am început să lucrez exclusiv pentru produsele din portofoliul celei de-a doua cea mai mare companie de producere a produselor alcoolice din lume. Cu o gamă variată de produse, incluzând whisky-uri scoțiene și irlandeze, dar și cognac precum Martell, responsabilitățile constau în gestionarea promoțiilor în curs de desfășurare și coordonarea unei echipe de 20 de persoane, dispersate în toate cele patru terminale ale aeroportului Heathrow. De asemenea, eram responsabil de stabilirea unor bune relații cu potențialii clienți, în scopul creșterii vânzărilor (prețuri cuprinse între 2000 și 18.000 lire/sticlă).  

03.2016 – 02.2017
Consultant promoțional Synergy Promotions, Londra, Marea Britanie.
Participam la diferite promoții ale unor produse de lux – parfumuri și o gamă variată de băuturi alcoolice, desfășurate în cadrul Dutty Free-ului din Aeroportul Heathrow, cu timpul oferindu-mi-se în responsabilitate doar whisky scoțian, scotch, lucrând pentru branduri ca Scapa, Dalmore, Jura, Glenmorangie, Aberlour, Longmorn, Glenlivet.    

08.2015 – 01.2016
Șef de sală/ Ospătar
Restaurant Yokoko (specific chinezesc), Edinburgh, Scoția.
Am fost responsabil de servirea preparatelor. Ulterior, datorită seriozității, responsabilității și atenției pentru detalii, mi-au fost atribuite și sarcini de șef de sală, ocupându-mă de organizarea de evenimente.

04.2009 – 08.2009
Lucrător comercial
Zara Home, Băneasa Shopping City, București.
Am fost responsabil de organizarea produselor la raft și consilierea clienților companiei în ceea ce privește produsele comercializate.

2007 – 2011
Intern S.C. Lactate Natura S.A., Dâmbovița, România.
În această perioadă am realizat trei stagii de practică, durata fiecăruia fiind de două luni. Domeniul de activitate al companiei este prelucrarea și comercializarea laptelui și a produselor lactate ce poartă marca Natura, fiind cea mai mare fabrică de prelucrare a laptelui din județul Dâmbovița.      
EDUCAŢIE ŞI FORMARE

2007 – 2011
Inginer
Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București
Facultatea de Medicină Veterinară
Domeniul: Ingineria Produselor Alimentare
Specializarea: Controlul și Expertiza Produselor Alimentare

2002 – 2007
Preot cu studii medii
Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște
Specializarea: Teologie Ortodoxă

COMPETENΤE PERSONALE

Limba maternă: Limba română

Alte limbi străine cunoscute

Limba engleză

ΙNΤELEGEREVORBIRESCRIERE
AscultareCitireParticipare la conversaţieDiscurs oral
B2B2B2B2B1

Niveluri: A1/2: Utilizator elementar – B1/2: Utilizator independent – C1/2: Utilizator experimentat Cadrul european comun de referinţă pentru limbi străine

Competenţe de comunicareAbilități de comunicare eficientă și negociere, empatie.
Competenţe organizaţionale/managerialeAbilitatea de a lucra în echipă, atenție acordată detaliilor,capacitate de organizare, managementul timpului.

Competenţe dobândite la locul de muncă: Capacitatea de a asimila rapid informații, adaptabilitatea la medii variate de lucru și la   clienții cu care am interacționat.

Competenţe informatice: Competențe de utilizare Microsoft Office (Word, Excel, Power Point), competențe de utilizare Windows (98, XP, Vista), competențe de utilizare aparatură birotică, competențe de rețelistică (LAN și Wireless).

Permis de conducere: Categoria B.